Food diversity during the first year of life and allergic diseases until 15 years.
J. Allergy Clin. Immunol. 140, 1751-1754.e4 (2017)
Higher food diversity during the first year of life appears to decrease the risk of allergic sensitization to aeroallergens up to 15 years only among children with early skin symptoms in German birth cohort.
Impact Factor
Scopus SNIP
Web of Science
Times Cited
Scopus
Cited By
Altmetric
Publikationstyp
Artikel: Journalartikel
Dokumenttyp
Wissenschaftlicher Artikel
Typ der Hochschulschrift
Herausgeber
Schlagwörter
Allergic Rhinitis ; Allergic Sensitization ; Asthma ; Children ; Eczema ; Food Diversity; Prospective Birth Cohort; Sensitization; Prevention; Infants; Asthma
Keywords plus
Sprache
englisch
Veröffentlichungsjahr
2017
Prepublished im Jahr
HGF-Berichtsjahr
2017
ISSN (print) / ISBN
0091-6749
e-ISSN
1097-6825
ISBN
Bandtitel
Konferenztitel
Konferzenzdatum
Konferenzort
Konferenzband
Quellenangaben
Band: 140,
Heft: 6,
Seiten: 1751-1754.e4
Artikelnummer: ,
Supplement: ,
Reihe
Verlag
Elsevier
Verlagsort
Amsterdam [u.a.]
Tag d. mündl. Prüfung
0000-00-00
Betreuer
Gutachter
Prüfer
Topic
Hochschule
Hochschulort
Fakultät
Veröffentlichungsdatum
0000-00-00
Anmeldedatum
0000-00-00
Anmelder/Inhaber
weitere Inhaber
Anmeldeland
Priorität
Begutachtungsstatus
Peer reviewed
Institut(e)
Institute of Epidemiology (EPI)
POF Topic(s)
30202 - Environmental Health
30503 - Chronic Diseases of the Lung and Allergies
Forschungsfeld(er)
Genetics and Epidemiology
PSP-Element(e)
G-504000-008
G-503900-001
Förderungen
Copyright
Erfassungsdatum
2017-09-19