PuSH - Publikationsserver des Helmholtz Zentrums München

Markevych, I. ; Standl, M. ; Lehmann, I.* ; von Berg, A.* ; Heinrich, J.

Food diversity during the first year of life and allergic diseases until 15 years.

J. Allergy Clin. Immunol. 140, 1751-1754.e4 (2017)
Verlagsversion Postprint DOI PMC
Open Access Green
Higher food diversity during the first year of life appears to decrease the risk of allergic sensitization to aeroallergens up to 15 years only among children with early skin symptoms in German birth cohort.
Impact Factor
Scopus SNIP
Web of Science
Times Cited
Scopus
Cited By
Altmetric
13.081
2.886
6
10
Tags
Anmerkungen
Besondere Publikation
Auf Hompepage verbergern

Zusatzinfos bearbeiten
Eigene Tags bearbeiten
Privat
Eigene Anmerkung bearbeiten
Privat
Auf Publikationslisten für
Homepage nicht anzeigen
Als besondere Publikation
markieren
Publikationstyp Artikel: Journalartikel
Dokumenttyp Wissenschaftlicher Artikel
Schlagwörter Allergic Rhinitis ; Allergic Sensitization ; Asthma ; Children ; Eczema ; Food Diversity; Prospective Birth Cohort; Sensitization; Prevention; Infants; Asthma
Sprache englisch
Veröffentlichungsjahr 2017
HGF-Berichtsjahr 2017
ISSN (print) / ISBN 0091-6749
e-ISSN 1097-6825
Quellenangaben Band: 140, Heft: 6, Seiten: 1751-1754.e4 Artikelnummer: , Supplement: ,
Verlag Elsevier
Verlagsort Amsterdam [u.a.]
Begutachtungsstatus Peer reviewed
Institut(e) Institute of Epidemiology (EPI)
POF Topic(s) 30202 - Environmental Health
30503 - Chronic Diseases of the Lung and Allergies
Forschungsfeld(er) Genetics and Epidemiology
PSP-Element(e) G-504000-008
G-503900-001
Scopus ID 85030843971
PubMed ID 28870462
Erfassungsdatum 2017-09-19