PuSH - Publikationsserver des Helmholtz Zentrums München

Markevych, I. ; Standl, M. ; Lehmann, I.* ; von Berg, A.* ; Heinrich, J.

Food diversity during the first year of life and allergic diseases until 15 years.

J. Allergy Clin. Immunol. 140, 1751-1754.e4 (2017)
Verlagsversion Postprint DOI PMC
Open Access Green
Higher food diversity during the first year of life appears to decrease the risk of allergic sensitization to aeroallergens up to 15 years only among children with early skin symptoms in German birth cohort.
Altmetric
Weitere Metriken?
Zusatzinfos bearbeiten [➜Einloggen]
Publikationstyp Artikel: Journalartikel
Dokumenttyp Wissenschaftlicher Artikel
Korrespondenzautor
Schlagwörter Allergic Rhinitis ; Allergic Sensitization ; Asthma ; Children ; Eczema ; Food Diversity; Prospective Birth Cohort; Sensitization; Prevention; Infants; Asthma
ISSN (print) / ISBN 0091-6749
e-ISSN 1097-6825
Quellenangaben Band: 140, Heft: 6, Seiten: 1751-1754.e4 Artikelnummer: , Supplement: ,
Verlag Elsevier
Verlagsort Amsterdam [u.a.]
Nichtpatentliteratur Publikationen
Begutachtungsstatus Peer reviewed